Wednesday, October 9, 2013

- سرمایه ایرانی در چنگال خونین دزدان اسلامی -

- سراسر سیاست و برنامه اهریمنانه رژیم ملایان پس مانده از اعراب اسلامی، ریشه در انگیزه دشمنی و نابودی ایران و ایرانی و به تاراج بردن همه سرمایه های ایران دارد که هرگز هم در اندیشه کارکرد آنان هیچ هدفی برای بهسازی و پیشرفت زندگی مردم ایران نبوده و نیست و نمی بایست هم باشد.

- آن تازی زاده گان و خمینی زاده گان سیاه دل چیره بر ایران، از هزار چهار سد سال پیش، در دشمنی با ایرانیان، با نام دروغین و فریبکارانه رسول و قرآن و اسلام مرگ آور ناآسمانی و بیابانی، با برخورداری از فرهنگ راهزنی و آدم کشی، برای دزدیدن و بردن و خوردن و کشتن و سوزاندن و پایمال کردن آرمان و فرهنگ و اندیشه مردمان ایران زمین تاخت و تاز کردند و سوزاندند و هنوز و هم چنان، می تازند و می سوزانند و ایران و ایرانی را به سوی نابودی و تاریکی می کشانند.
- از برای همین است که، اگر آن دزدان تخم محمدی در ایران و برای مردمانش بیمارستان سازی و بهتر سازی میکردند جای شگفتی بود، آنان نمی بایست هم برای ایران و ایرانی کاری سازنده و سودمندی انجام دهند، چرا که خودشان ایرانی و دلسوز ایران سازی نیستند و چه بسا که نماینده دزدان مکه و مدینه و کعبه خونین بت پرستان قرآنی هستند که سالیان دراز دشمنی خودشان را با ایرانیان به روشنی نشان داده اند.

- رژیم دزدان دستگاه شیعی، همیشه همدست و همکار و باج دهنده به اسلامیون عراقی و لبنانی و فلستینی و سوری بوده و هنوز هم هست و از ما نیست و نخواهد بود و هرگز هم نمی خواهیم که باشد.
- ایرانی مسلمان نیست و مسلمان ایرانی نیست.

- نه اسلام. نه قرآن. جاوید نام ایران. - بابک پرسا - 
پایتخت انرژی ایران بیمارستان ندارد. اکثر بیمارستانهای ایران فرسوده هستند اما ایران مشغول ساخت بیمارستان در عراق است .
سال‌ها است که نام عسلویه به عنوان پایتخت انرژی و اقتصادی کشور یاد می‌شود این نام‌گذاری هم به علت وجود صنایع بزرگ نفت و گاز در این منطقه است ولی محیط پیرامون شرکت‌های نفت و گاز توسعه چندانی نداشته و این شهرستان از داشتن کمترین امکاناتی همچون بیمارستان محروم است.
به گزارش خبرنگار مهر، طی آخرین سرشماری جمعیت ایران، منطقه جنوب استان بوشهر به خصوص شهرستان کنگان و عسلویه از بیشترین رشد جمعیتی برخوردار بودند و به نوعی شاهد انفجار جمعیتی در این دو شهرستان بودیم.

طبیعی است که همگام با رشد انفجار گونه جمعیتی در جنوب استان بوشهر به واسطه وجود صنایع عظیم گاز و پتروشیمی باید شاهد رشد زیر ساخت هایی چون برق، راه ها، آب ، بهداشت و درمان، امنیت، فضای آموزش عالی و...باشیم.

افزایش و تجهیز بیمارستان های حوزه انتخابیه با توجه به انفجار جمعیت در این منطقه از جمله الزامات و اولویت های مورد نیاز است که در همان نگاه اول به صورت مشهود، کمبود و بعضا فقدان آن به معضلی بزرگ و آرزویی دور و دراز برای مردم منطقه تبدیل شده است.

این درحالی است که محمد حسن طریقت منفرد، وزیر بهداشت ایران، روز چهارشنبه ۱۵ خرداد خبر داد که «ایران در عراق چهار بیمارستان در دست ساخت دارد که یک بیمارستان آن در شهر کربلا تحویل مقامات عراقی شده است.»

به گزارش خبرگزاری کار ایران، ایلنا، وی که در دیدار با ستار الساعد، قائم‌مقام وزیر بهداشت عراق، سخن می‌گفت اظهار داشت که ایران در ساخت و تجهیز بیمارستان‌ها «از خارج کشور هم کمک نمی‌گیرد و قادر است این تکنولوژی را در کشور عراق نیز به کار گیرد.»

وزیر بهداشت ایران روز دوشنبه ۱۳ خرداد نیز در گفت‌وگو با خبرگزاری ایرنا، خبر داد که «در زمان حاضر پزشکان ایرانی در زمینه چشم‌پزشکی به مناطقی از عراق عزیمت کرده‌اند.»

وی هم‌چنین از ورود ۸۷ بیمار عراقی برای درمان بیماری چشم به ایران طی یک سال گذشته خبر داد و گفت که «قرار است شرکت‌های دارویی و تجهیزات پزشکی ایرانی در عراق دفتر نمایندگی دایر کنند.»
حسن پلارک، رئیس ستاد بازسازی «عتبات عالیات»، روز ۱۳ فروردین در گفت‌وگو با خبرگزاری مهر در مورد بیمارستانی که ایران در کربلا ساخته توضیح داد که این «یکی از مجهزترین بیمارستان‌های فوق تخصصی و تخصصی» است و ۱۲۰ تخت دارد.

وی هم‌چنین افزود که جمهوری اسلامی ایران برای «بیش از ۱۵۰ پروژه کوچک و بزرگ با اعتبار بیش از ۷۰ میلیارد تومان» در کربلا هزینه کرده است.

روز یازدهم بهمن، جعفر دهنوی، رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات خراسان رضوی در گفت‌وگو با خبرگزاری ایسنا از اعزام «تعداد زیادی از پزشکان ایرانی» به بیمارستان کربلا خبر داد.

وی هم‌چنین افزود که قرار است با هزینه ایران «تا شهریورماه ۹۲۸ جفت درب طلا و یک جفت درب نقره» تحویل پروژه‌های مذهبی در عراق بشود.

خبر ساخت و تجهیز چهار بیمارستان توسط ایران در عراق در حالی مخابره می‌شود که برخی مسئولان جمهوری اسلامی از وضعیت بیمارستان‌ها در ایران و عدم رسیدگی به آنها شکایت دارند.

در همین خصوص رحمت‌الله حافظی، مدیرعامل اسبق سازمان تأمین اجتماعی، روز ۱۱ خرداد درباره فرسودگی بیمارستان‌های تهران به خبرگزاری فارس گفت که: «مقاوم‌سازی بیمارستان‌ها از نظر فنی مقرون به صرفه نیست و بایستی جایگزین برای بیمارستان‌های فرسوده ساخته شود و در این باره نیز می‌توان از بخش خصوصی استفاده کرد.»

روز یکم خرداد نیز خبرگزاری فارس با درج خبری تحت عنوان «تنها بیمارستان شادگان در فقر تجهیزات جان می‌دهد» از زبان شهردار و ساکنان شهر شادگان خوزستان از وضعیت وخیم بیمارستان این شهر خبر داد.

به گفته توفیق آلبوناصر، شهردار شادگان، و مراجعان به بیمارستان این شهر، این بیمارستان از «نبود صندلی برای عیادت‌کنندگان، نبود تختخواب در بخش جراحی برای همراه بیمار، نبود دستگاه تهویه مناسب در بخش‌ها و عدم مبارزه با حشرات از قبیل مگس و پشه و وجود سگ‌های ولگرد در محوطه بیمارستان» رنج می‌برد.
روز ۲۸ فروردین مصطفی قانعی، معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت، در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس خبر داد که «بیمارستان‌های ایران قدرت خرید تجهیزات پزشکی جدید ندارند» و «بیمارستان‌ها در حال حاضرند طلبکارند و برای خرید مجدد دستگاه‌ها باید پول بدهند.»

منابع : http://www.mehrnews.com/detail/News/2149660

http://www.radiofarda.com/content/f12_iran_builds_four_hospitals_in_iraq_shiia_areas/25007642.html

No comments:

Post a Comment